Cemal Toktaş - Oktay Şahin Kimdir?


Meryem’in uzun vakittir sevgilisi. Savcılık görevine başlamadan evvelki gece kazaya karışıyorlar. Direksiyonda kendisi olmasına karşın Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri. Gözü hep yüksekte.

Oktay Şahin Kimdir?

1.76 boyunda 70 kilogram ve oğlak burcu olan yakışıklı oyuncu Cemal Toktaş, 14 Ocak 1983 seneninde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Dizi ve film oyuncusu olan Cemal Toktaş ilk defa kamera karşısına 2003 seneninde rol aldığı Evlat isimli proje ile geçmiştir. 2004 seneninde 24 Saat ve İblis Detayda Saklıdır gibi yapımlarda rol alan oyuncu daha sonra bir hayli dizi ve filmde rol almıştır.
Cemal Toktaş’ın en akılda kalan projelerinden birisi olan 2006 ve 2007 sezonunda rol aldığı, Sıla dizisi Azad karakteri olmuştur. Sıla dizisinden sonra Köpekler Havlarken ve İsmini Sen Koy gibi projelerde rol alan yakışıklı oyuncu, Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı ve yönettiği Güneşi Gördüm isimli sinema filminde de rol almış ve bu filmde göstermiş olduğu üstün rol yeteneği ile aranan oyuncular arasına girmiştir.
Son olarak Meryem dizisinde kamera karşısına geçen Cemal Toktaş, Meryem dizisinde Oktay karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.
Önceki
« Prev Post
Sonraki
Next Post »